De cursussen zullen worden gegeven op de woensdag middag of de zaterdag en zondag ochtend. De lessen worden gegeven op het omheinde terrein van Anubis op de Duwweg 2010 in Almere Buiten.

Pups mogen naar les vanaf het moment dat u de pup in huis hebt, enige voorwaarde is dat de pup naar leeftijd is geënt of getitterd.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten waarbij gehoorzaamheid wordt afgewisseld met sport en spel op niveau. Verder is er aandacht voor zaken waar eigenaren thuis mee te maken krijgen. In de groepen worden nooit meer dan 6 cursisten toegelaten.

De eerst volgende cursus voor puppen en pubers staat gepland voor zondag 14 april 2019 en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen

 

 

 

Puppycursus

8 weken tot 5 maanden

Je kunt met een opvoedingscursus beginnen als je puppy acht weken oud is en de benodigde entingen voor zijn leeftijd heeft gehad.

 

Tot de hond ongeveer een half jaar oud is, is het socialiseren van uw hond het belangrijkste onderdeel van het opvoeden. In de puppycursus  gaan we dieper in op het socialiseren van uw hond en is er de gelegenheid kennis te maken met diverse omstandigheden en te wennen aan soortgenoten. Dus niet alleen met mensen en honden, maar ook wennen aan allerlei soorten dieren, auto's, fietsen, kinderwagens, kortom letterlijk alles wat een hond in zijn leven kan tegen komen.

 

8 lessen voor € 85 

Praktijk lessen 45 min

Inclusief theoretische informatie om thuis na te lezen.

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Puber cursus

6 tot 9 maanden

Wat gaan we leren tijdens deze training:

 

We gaan een begin maken met de klassieke gehoorzaamheid en is een vervolg op de eerder gevolgde puppycursus.

Oefeningen zoals wandelen zonder trekken, begroeten, wachten aan de stoeprand, vastleggen, nee erg handig om de hond te doen stoppen met gedrag wat wij mensen niet wenselijk vinden, spelen, betasten, zit, af staan. 

De oefeningen worden op diverse manieren aangeboden zodat het voor baas en hond niet saai wordt en de hond geprikkeld wordt en gemotiveerd blijft.

De cursus sluit aan op de gehoorzaamheid uit de puppycursus maar je kunt deze cursus ook starten als je met je jonge hond nog geen eerdere training hebt gevolgd.

8 lessen voor €105

Praktijk lessen 45 min

Inclusief theoretische informatie om thuis na te lezen.

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Gehoorzame Hond

vanaf 9 maanden

In de cursus Gehoorzame Hond gaan we verder aandacht besteden aan verschillende oefeningen uit de gehoorzaamheid, maar ook blijven we werken aan de relatie en de communicatie tussen baas en hond.  De inhoud van de cursus is gericht op het opvoeden en trainen van je hond waarbij samen plezier hebben voorop staat. Het is een leuke maar vooral ook leerzame cursus voor baas en hond.

oefeningen die tijdens deze cursus worden aangeboden zoals goed naast lopen of direct gaan liggen of zitten op commando zijn praktische oefeningen die je in de dagelijkse omgang met je hond nodig hebt. Tijdens de les word je aangeleerd hoe je de oefeningen kunt uitvoeren, het is wel essentieel dat de oefeningen thuis geoefend worden.

8  lessen voor €105

Praktijk lessen 45 min

inclusief theoretische informatie om thuis na te lezen.

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW