Werkwijze

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice meegaat, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.Tijdens dit gesprek bespreken we de karaktereigenschappen, gezondheid en overige zaken van uw hond. Ook komt de werkwijze van de hondenuitlaatservice aan bod en kunt u mij vragen stellen.

Wanneer u gebruik wenst te maken van de hondenuitlaatservice, worden de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doorgenomen en ondertekend.

 

 

Groepswandeling

Uw hond wordt thuis opgehaald met de speciaal ingerichte hondenuitlaatservice bus, wanneer de roedel compleet is gaan we naar een bosrijk uitlaatgebied of strand waar ze veilig los kunnen lopen. De honden kunnen dan lekker rennen, spelen, snuffelen en zwemmen. De eerste wandelingen zal de hond aan de lange lijn meegaan tot het voor hem vertrouwd is. Ik hou de groepen klein zodat ik goed overzicht heb en iedere hond de aandacht kan geven die hij/zij verdient. De honden worden 'handdoek droog' thuis gebracht waar hij/zij vers water krijgt en moe maar voldaan kan nagenieten/wegdromen van de wandeling.

 

individuele wandeling

Een individuele wandeling behoort ook tot de mogelijkheden, voor zowel avond en weekend. De tijden voor deze wandelingen zijn in overleg.